Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja 

Tänne voit jättää viestiä, jos sinulla on kysyttävää tai ilmoitat liittyneesi. Mainokset poistetaan, elleivät ne tule Mainoskirjaan
Etsitkö luettavaa? Täällä ilmoitetaan uusista tarinoista. 

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: Leto
Kotisivut: http://camphalfgod.weebly.com

11.05.2019 14:54
Koska Suntuubi.com lopettaa toimintansa, on Camp Demigod siirtymässä uuteen osoitteeseen, jonka näette yllä. Mikäli haluatte tai ette halua jatkaa linkinvaihtoa, tulettehan informoimaan siitä Camp Demigodin uuteen osoitteeseen?

Leto

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 19:35

Hei! Suntuubin uppoamisen takia päätin jättää laivan ja ankkuroin I Wonderlandin tällä kertaa Weeblyn puolelle. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa (Ja sitten jos muutatte itsekin uuteen osoitteeseen) tulkaahan ilmoittamaan siitä uusien sivujen puolelle!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:38
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Vastaus:

Ihanaa kuulla, mitä sulle kuuluu! Yritän tästä piakkoin päästä kertomaan omia kuulumisia sinnekkin päin :)

-Ari

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

22.02.2019 18:49
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin :)

Vastaus:

Sopii! :)

-Ari

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

20.02.2019 10:40
Linkinvaihtoa kyselisin. ^^

Vastaus:

Linkinvaihto sopii! : )

-Ari

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://consequence.suntuubi.com/

05.02.2019 12:21
Hei,

Sopisiko linkinvaihto consequencen kanssa? Vastaus mieluiten meille.

Vastaus:

Linkinvaihto sopii! :)

-Ari

Nimi: Papatiti
Kotisivut: http://samhorighet.suntuubi.com

30.01.2019 11:28
Hei! Teidät on listattu Samhörighetiin! Kiitos! Anteeksi viivästys listauksessa. Muistattehan linkittää?

Terveisin, Papatiti

Vastaus:

Linkitän teidät heti!

-Ari

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://puoliveri.suntuubi.com

28.01.2019 21:57
Adriadne, ei luoja.. kuolin nauruun kun näin linkinvaihdon.. en valita, sillä tuo on mahtava nimi _____, on uusi nimemme selvästikkin.. kaikella kunnioituksella, tuo oli mahtava.

Vastaus:

Syynä oli puhtaasti se, ettei linkkiämme löytynyt sivuiltanne muutamaan viikkoon. Nyt kun se löytyy, muokkaan linkkinne takaisin värilliseksi.

-Ari

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

18.01.2019 15:33
Hei! Teidät on hyväksytty Nefariouksen listalle. Linkitättehän meidät viikon kuluessa?

Vastaus:

Linkitetty! :)

-Ari

Nimi: Helena
Kotisivut: http://sawyer.suntuuvi.com/

17.01.2019 18:11
Linkinvaihto käy! :)

Vastaus:

Lisäilen linkin! :)

-Ari

Nimi: Den
Kotisivut: http://list.suntuubi.com/

17.01.2019 16:54
Sivunne on listattu nyt LIST sivulle!

Vastaus:

Ihana kuulla! Linkitän teidät heti etusivullemme :)

-Ari

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

14.01.2019 20:01
Oi että, aina niin mukava palata Puoliveristen Leiri-ropeihin... Tulee niin nostalginen fiilis, koska sen verran monessa on tullut oltua.
Mutta niin, muuten antaisin periksi houkutukselle ja tulisin heti liittymään, mutta ikävä kyllä on monta rautaa tulessa I Wonderlandissa... Kiinnostus puoliverisiin ei ole tippaakaan lopahtanut, mutta ennen kuin olen saanut oman kirjoitushaasteen tehtyä, en ehdi kyllä sen suuremmin minnekkään muulle sivustolle ja senkin jälkeen voi olla hieman niin ja näin, koska lukion viimeinen vuosi lähestyy vääjäämättä. Mutta jos sivustot ovat täällä vielä toukokuun lopussa, lupaan ja vannon nyt tässä, että ilmestyn vielä tänne takaisin ainakin ilmoittaman viimeisen vastaukseni, oli se mikä tahansa.

Sitä odotellessa, kävisikö linkinvaihto I Wonderlandin kanssa? Sinne saa tulla visiitille ja olen valmis aina pitämään vaikka tiiviimpääkin yhteyttä puoliverisropen kanssa. Ja sinnekin voi tulla katsomaan minun kirjoittamiani juttuja ja kirjoitushaastetta, joka nyt nielee niin paljon aikaani. (Huh, olisipa se jo ohi, yli puoli vuotta siinä on jo mennyt)

P.S. Kannatan sinnikkyyttä tällaisten sivujen pitämisessä. Uusia pelaajia tulee varmasti ajan kanssa, mutta ei kannata lannistua, jos leiri ei heti tule tupaten täyteen. Kannattaa mainostaa aktiivisesti, jotta ihmiset huomaavat, jne. Niin moni puoliverisrope, jossa olen käynyt tai nähnyt, on loptahtanut jo ennen kuin on päässyt aivan kunnolla käyntiin. En todellakaan haluaisi, että tälle paikalle kävisi niin ennen aikojaan. (Ideat omille uusille hahmoille (kyllä, monikossa) alkaa jo pyöriä mielessä, oi että)

Vastaus:

Ymmärrän hyvin kiireen sekä lukion viimeisen vuoden, olen vain onnellinen, että se on minulla jo takana päin! Pyrkimys olisi pitää leiriä mahdollisimman kauan pystyssä (jotenkin siksikin, että hahmon lisäämistä lukuunottamatta minua ei tarvita, sillä tarinoita voi aina kirjoittaa ja täällä ei kerran drakmoja jaella), joten toukokuuhun siis! Toivottavasti palaamme silloin asiaan.

Linkinvaihto sivujesi kanssa käy! Lisäänkin heti teidät listallemme. Ja mitä tuossa chatissä selitit, niin tiiviimpi yhteystyö käy minulle myös! Jos olet täynnä ideoita puoliverisiin, muttet jaksa/ehdi kirjoittaa, niin voit ehdottomasti tehdä npc-hahmoja tänne. Niistä voivat sitten iloita muutkin leiriläiset, sivut näyttävät ehkä hieman täydemmiltä ja saat piilomainontaa omille sivuillesi hahmon tietojen yhteydessä! Luonkin heti npc-viekun, mihin voi halutessaan kirjoitella vapaasti käytettävien hahmojen tietoja.

Yritän olla mahdollisimman kärsivällinen näiden sivujen kanssa. Yleensä olen luokkaa "mulle heti kaikki nyt pian äkkiä", mutta uskon, että odotus kyllä palkitaan vielä! Ja viikkohan on vasta lyhyt aika olla julkisena :D Siihen nähden täällä on käynyt jo huomattava määrä väkeä, vaikka tämä tuntuu yhä omalta pieneltä salaisuudeltani.

Voit ehdottomasti tulla aina chatin puolelle keskustelemaan, vaikket olisikaat liittynyt. Olisi mahtavaa vetrestää vanhoja Puoliveristen leirien muistoja jonkun kanssa!

-Ari

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://puoliveri.suntuubi.com

14.01.2019 00:16
En tiedä tuleeko tästä ylistyskirje, vai linkkari, vai joku niiden sekoitus, mutta voin kertoa, järkevä se ei ole!

Tosiaan! On aivan mahtavaa, että jo 4 leiri on avannut polkunsa olympoksen vuorille. Siis onhan niitä muitakin, ja elossa saattaa olla lisääkin, mutta 4 bongaamani. Sivut ovat hyvin tehtyjä, ja oikeasti kodikkaat. Niistä näkyy innostus herättää sanoma eloon, ja saada kaikki mukaan. Itsekkin yleensä pelkään (ujona, että nuorena) ihmisenä mennä puhumaan vieraalle sivulle, mutta tänne tullessa tuli... Kodikas olo, en tiedä johtuuko se lämpimästä teemasta (väri vaikuttaa ihmisen mielialaan tunnetusti), koska kerrankin en seurannut sivusta, vaan uskolsin tulla puhumaan. Itselleni ei tullut olemusta "Nämä sivut ovat liian vakavat, että jos sanot jotain väärin, teet kaiken väärin", vaan enemmänkin olemus, että hei! Hänkin on ihminen, ja halusi tehdä niistä kauniit, ja yksinkertaiset, hän haluaa rauhaa, ja mukavaa jutustelua. On ihan yksinkertaisesti mukavaa huomata kuinka puhutte "kulta ajoista" (HUOM en tiennyt sarjasta 2 vuotta sitten). Itse lukihäiriöisenä voisin sanoa että oli jopa mukavaa lukea sivun tekstiä, eikä se ollut normi tylsää faktaa, kuten jotkut yleensä. (Koska oikeasti.. tekstiä oli paljon, mutta lopulta se oli helppo lukuista, ja hyvin selkeä sanomaista), olen kiitollinen sivun läsnäolosta, ja kiitän ylläpitäjää sivusta jumalana. Pyydän! Saammeko olla linkkarinne? (Vastaattehan meille, ei sillä että seuraisin koko ajan sivun liikettä.. mutta juu)

Suojelkoot olymposvuori teitä, ja olkoot onni teille myötä. Paistakoot Apollonin aurinko teille, tai johdattakoot Artemiin kuu teitä.

~Lintu

Vastaus:

Itse olen törmännyt vasta muutamaan Puoliveriseen leiriin, mutta jotenkin päädyin tekemään omani! Ihanaa, jos sinut valtasi lämmin ja kotoisa olemus tänne tullessasi, haluankin juuri tästä paikasta turvallisen kodin muille! Haluan, että ihmiset saavat tulla tänne kirjoittamaan omia ja lukemaan muiden tarinoita (tämä on yksi syy, miksen juurikaan käännytä ketään pois ilman erittäin erittäin painavaa syytä).

Siitä taitaa olla vähintään yli kahdeksan vuotta, kun ensimmäistä kertaa uppouduin Percy Jacksonin maailmaan (kyllä, olen vanha). Silloin oli ainakin yksi täydellinen Puoliveristen leiri, joka oli alkujaan todella aktiivinen. Tämän jälkeen syntyi muutamia muitakin leirejä, mutta tuo yksi tuntui olevan ylitse muiden. Vuosia kuitenkin vierähti ja jotenkin väki vain katosi, leirit katosivat ja yhtäkkiä ei löytynytkään enää Puoliveristen leirejä netistä elossa.

Olen itse ylläpitänyt ennenkin leiriä, joten olen nämä info-tekstit kirjoittanut usein jo ennen tätä sivua. Tämän takia info saattaa olla suppeaa, mutta yritän kirjoittaa mahdollisimman selvästi juurikin sen takia, että sitä olisi mahdollisimman helppo jokaisen lukea!

Palatakseni kysymykseesi, kyllä, haluaisin ilomielin saada teistä linkkarimme! Vastailen sivuillenne, vaikka tosin saatat jo nähdä tämän vastauksen täältä. Alkakoot tästä jylhä ja upea Puoliveristen leirien nousu!

-Ari

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

09.01.2019 11:51
Moi, sopisiko linkinvaihto Morbuksen kanssa? Vastaattehan myös meillekin :)

Vastaus:

Linkinvaihto sopii! :)

-Ari

Nimi: Leto
Kotisivut: http://halfgod.suntuubi.com

09.01.2019 07:57
Hei! Kyselemäsi linkinvaihto sopii. Linkitän teidät heti!

Leto

Vastaus:

Hienoa kuulla! Lisäsin myös linkin heti :)

-Ari

©2019 Camp Half-Blood - suntuubi.com